Адвокат по Наказателно право в София и Бургас - Адвокатска кантора
Адвокат по наказателно право

Наказателно Право

Адвокат по наказателно право

Рискувате много, когато срещу вас бъде повдигнато обвинение за престъпление от общ харакер. Може да бъдете осъден, да бъдете лишени от правото си да упражнявате дейност или професия, да конфискуват имуществото ви или да ви наложат висока глоба. Доверявайки се на нашата адвокатска кантора, вие ще работите с опитен и квалифициран адвокат по наказателно и административно-наказателно право, който ще ви представлява пред органите на досъдебното производство и ще се бори да бъдете оправдан в съда или да намали наложеното Ви наказание.

Богат опит в транспортни престъпления, държане и разпостранение на наркотични вещества, телесни повреди, престъпления против собствеността, престъпления против кредитната система, обвинения за организирана престъпна група.

 • Представителство в досъдебното производство
 • Обжалване на мярка за неотклонение
 • Дела за държане и разпространение на наркотични вещества
 • Дела за шофиране с употреба на алкохол над 1.2
 • Дела за телесни повреди
 • Сключване на споразумения с прокуратурата
 • Дела за кражби и грабежи

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ? Нашият екип е насреща!

Изпрати Запитване

Ако имате правен въпрос или проблем, ние сме насреща.
За нас няма големи или малки дела.
Ако преценим, че правата ви са нарушени, ние ще се борим правото да възтържествува.

  Свържете се с нас

  Ще ви изслушаме, ще анализираме документите, които притежавате и ако преценим, че правото е на ваша страна и имаме необходимите компетенции, ще поемем ентусиазирано вашия случай.

  Ако имате правен въпрос, искате да заведете дело или срешу вас е заведено такова, моля опишете вашия казус с всички подробности и ние ще се свържем с вас.

  Предоставените данни ще се използват единствено за обратна връзка и за целите на консултацията, чиито предмет е очертан от Вас в изпратеното ни съобщение. Вашите данни ще бъдат обработвани на основание нашия легитимен интерес да осъществяваме връзка с вас, както към поемането на преддоговорно задължение да отговорим на зададените от вас въпроси. Няма да предоставяме Вашите лични данни на трети страни без Ваше съгласие, освен ако не сме задължени по силата на нормативен.