fbpx
Правни консултации в областа на недвижимите имоти

Недвижимите имоти

Правни консултации в областа на недвижимите имоти

Изпитвайки от първа ръка нестабилността на пазара на недвижими имоти, ние сме в състояние по-ефективно да разработим креативни и перспективни стратегии от името на нашите клиенти, за да облекчим препятствията на днешната индустрия на недвижими имоти и да намерим нови пътища за растеж. 

Консултираме клиенти при сделки с недвижими имоти – покупко-продажба на жилища, търговски площи, земи, сгради, закупуване на имоти с ипотечен кредит, сключване на предварителен договор, разделяне на имущество при развод, ползване на съсобствен имот, сделки по управление на собствеността и прочие.

Вещноправните спорове са едни от най-сложните и решението им може да продължи десетилетие, поради което работим с асоцииран колега, специалист във вещно-правната материя.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ? Нашият екип е насреща!

+359 899 89 00 85 Изпрати Запитване

Ако имате правен въпрос или проблем, ние сме насреща.
За нас няма големи или малки дела.
Ако преценим, че правата ви са нарушени, ние ще се борим правото да възтържествува.

Свържете се с нас

Ще ви изслушаме, ще анализираме документите, които притежавате и ако преценим, че правото е на ваша страна и имаме необходимите компетенции, ще поемем ентусиазирано вашия случай.

Ако имате правен въпрос, искате да заведете дело или срешу вас е заведено такова, моля опишете вашия казус с всички подробности и ние ще се свържем с вас.

Предоставените данни ще се използват единствено за обратна връзка и за целите на консултацията, чиито предмет е очертан от Вас в изпратеното ни съобщение. Вашите данни ще бъдат обработвани на основание нашия легитимен интерес да осъществяваме връзка с вас, както към поемането на преддоговорно задължение да отговорим на зададените от вас въпроси. Няма да предоставяме Вашите лични данни на трети страни без Ваше съгласие, освен ако не сме задължени по силата на нормативен.