Адвокат по Семейно право в София и Бургас. Развод по исков ред.
Семейно право

Семейно право

Осъщестяваме консултации и представителство по казуси в сферата на семейството и домашните отношения – дела за развод по исков ред и по взаимно съгласие, искове за родителски права и издръжка и други семейноправни въпроси.

Извършваме общи правни консултации преди евентуален развод, с цел да разкрием възможностите, с които разполагат съпрузите за уреждане на техните взаимоотношения, както и да отговорим на по-често срещаните въпроси свързани с предоставянето на родителските права, цена за развод по взаимно съгласие и по исков ред, издръжката на децата  и уреждане на имуществените отношения.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ? Нашият екип е насреща!

Изпрати Запитване

Ако имате правен въпрос или проблем, ние сме насреща.
За нас няма големи или малки дела.
Ако преценим, че правата ви са нарушени, ние ще се борим правото да възтържествува.

    Свържете се с нас

    Ще ви изслушаме, ще анализираме документите, които притежавате и ако преценим, че правото е на ваша страна и имаме необходимите компетенции, ще поемем ентусиазирано вашия случай.

    Ако имате правен въпрос, искате да заведете дело или срешу вас е заведено такова, моля опишете вашия казус с всички подробности и ние ще се свържем с вас.

    Предоставените данни ще се използват единствено за обратна връзка и за целите на консултацията, чиито предмет е очертан от Вас в изпратеното ни съобщение. Вашите данни ще бъдат обработвани на основание нашия легитимен интерес да осъществяваме връзка с вас, както към поемането на преддоговорно задължение да отговорим на зададените от вас въпроси. Няма да предоставяме Вашите лични данни на трети страни без Ваше съгласие, освен ако не сме задължени по силата на нормативен.