fbpx
Процесуално представителство и решаване на съдебни спорове

Процесуално представителство и решаване на съдебни спорове

 

Творчески решения за сложни спорове.

Вярваме, че най-добрите решения започват с най-добрата стратегия и съвети. Поставяйки на първо място интересите на нашия клиент, ние проучваме, оценяваме и лично съветваме на всеки етап от съдебния процес, като се ангажираме да намерим интелигентни, практични и навременни решения за всеки правен казус.

Имаме богат процесуален опит в гражданско-правната материя, искове за установяване на вземания, отрицателни установителни искове, искове за претендиране на застрахователно обезщетение, искове по семейния кодекс.

Представляваме клиенти в множество дела по реда на закона за административните нарушения и накания за отмяна на издадени наказателни постановления от органите на НАП, КАТ, ДНСК, КЗЛД, КЗП и прочие. Данъчно-правни производства за погасяване на публични задължения, отмяна на ревизионни актове, проверки по реда на чл. 19 от ДОПК и прочие.

Обслужваме интересите както на физически, така и на юридически лица.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ? Нашият екип е насреща!

+359 899 89 00 85 Изпрати Запитване

Ако имате правен въпрос или проблем, ние сме насреща.
За нас няма големи или малки дела.
Ако преценим, че правата ви са нарушени, ние ще се борим правото да възтържествува.

Свържете се с нас

Ще ви изслушаме, ще анализираме документите, които притежавате и ако преценим, че правото е на ваша страна и имаме необходимите компетенции, ще поемем ентусиазирано вашия случай.

Ако имате правен въпрос, искате да заведете дело или срешу вас е заведено такова, моля опишете вашия казус с всички подробности и ние ще се свържем с вас.

Предоставените данни ще се използват единствено за обратна връзка и за целите на консултацията, чиито предмет е очертан от Вас в изпратеното ни съобщение. Вашите данни ще бъдат обработвани на основание нашия легитимен интерес да осъществяваме връзка с вас, както към поемането на преддоговорно задължение да отговорим на зададените от вас въпроси. Няма да предоставяме Вашите лични данни на трети страни без Ваше съгласие, освен ако не сме задължени по силата на нормативен.