Адвокат Данъчно право в София и Бургас. Обжалване на ревизионен акт.
Данъчно Право

Данъчно Право

Данъчно-правно консултиране

Работим в сферата на данъчното право, като консултираме, както физически лица, така и фирми по отношение на сключени сделки или сключването на такива и техния данъчно-правен резултат. Осъществяваме представителство в производства пред органите на Национална агенция по приходите – ревизионни производства, производства за погасяване по давност на публични задължения, производства по запечатване на търговски обект от НАП, ревизионни производства срещу управител по чл. 19 от ДОПК.

В голяма част от случайте работим с екип от счетоводители, поставяйки на първо място интересите на нашия клиент, като се стремим да проучим, оценим и да намерим интелигентно и практическо решение за всеки конкретен казус.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ? Нашият екип е насреща!

Изпрати Запитване

Ако имате правен въпрос или проблем, ние сме насреща.
За нас няма големи или малки дела.
Ако преценим, че правата ви са нарушени, ние ще се борим правото да възтържествува.

    Свържете се с нас

    Ще ви изслушаме, ще анализираме документите, които притежавате и ако преценим, че правото е на ваша страна и имаме необходимите компетенции, ще поемем ентусиазирано вашия случай.

    Ако имате правен въпрос, искате да заведете дело или срешу вас е заведено такова, моля опишете вашия казус с всички подробности и ние ще се свържем с вас.

    Предоставените данни ще се използват единствено за обратна връзка и за целите на консултацията, чиито предмет е очертан от Вас в изпратеното ни съобщение. Вашите данни ще бъдат обработвани на основание нашия легитимен интерес да осъществяваме връзка с вас, както към поемането на преддоговорно задължение да отговорим на зададените от вас въпроси. Няма да предоставяме Вашите лични данни на трети страни без Ваше съгласие, освен ако не сме задължени по силата на нормативен.