fbpx
Фирмено право

Фирмено право

Индивидуални правни решения за търговски успех.

Всеки бизнес има своите особености, затова ние предприемаме персонализиран подход към всеки свой клиент. Като отделяме време да разберем вас, вашия бизнес и целите ви, ние намираме иновативни, индивидуални решения, както за по-простите, така за сложните бизнес предизвикателства.

Независимо дали ви предстои да стартиране на ново бизнес начинание, търсите възможности да продадете дружествените си дялове, да преструктурирате бизнеса си, а когато се налага – и да закриете вашата фирма – нашите знания и опит са насреща. Помогнали сме на фирми от разнообразни сектори на икономиката да се ориентират и да изберат подходящо и икономически оправдано решение.

 

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ? Нашият екип е насреща!

+359 899 89 00 85 Изпрати Запитване

Ако имате правен въпрос или проблем, ние сме насреща.
За нас няма големи или малки дела.
Ако преценим, че правата ви са нарушени, ние ще се борим правото да възтържествува.

Свържете се с нас

Ще ви изслушаме, ще анализираме документите, които притежавате и ако преценим, че правото е на ваша страна и имаме необходимите компетенции, ще поемем ентусиазирано вашия случай.

Ако имате правен въпрос, искате да заведете дело или срешу вас е заведено такова, моля опишете вашия казус с всички подробности и ние ще се свържем с вас.

Предоставените данни ще се използват единствено за обратна връзка и за целите на консултацията, чиито предмет е очертан от Вас в изпратеното ни съобщение. Вашите данни ще бъдат обработвани на основание нашия легитимен интерес да осъществяваме връзка с вас, както към поемането на преддоговорно задължение да отговорим на зададените от вас въпроси. Няма да предоставяме Вашите лични данни на трети страни без Ваше съгласие, освен ако не сме задължени по силата на нормативен.