Защита на длъжници - Адвокат по дела срещу Банки и Топлофикация
Защита на длъжници

Защита на длъжници

Смятаме че гражданите трябва да знаят своите права и възможности при просрочени задължения към банки, небанкови финансови институции, фирми за бързи кредити, енергийните дружества, мобилните оператори и прочие. 

Имаме опит в тези производства, били сме и от двете страни и знаем как да оползотворим всяка възможност – от нищожност на клаузите за неустойка, лихва, такси  и разноски, оставайки със задължението за връщане единствено на предоставената сума, до прогласяване на пълна нищожност на договора поради липса на волеизявление, например при договорите сключени от разстояние /по интернет и телефон/. От прекратяване на изпълнителното производство  в полза на длъжника до установяване недължимост на сумите и осъждане на кредитора за понесени вреди.

 • Дела срещу топлофикация
 • Дела срещу фирми за бързи кредити
 • Дела срещу банки
 • Дела срещу мобилни оператори

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ? Нашият екип е насреща!

Изпрати Запитване

Ако имате правен въпрос или проблем, ние сме насреща.
За нас няма големи или малки дела.
Ако преценим, че правата ви са нарушени, ние ще се борим правото да възтържествува.

  Свържете се с нас

  Ще ви изслушаме, ще анализираме документите, които притежавате и ако преценим, че правото е на ваша страна и имаме необходимите компетенции, ще поемем ентусиазирано вашия случай.

  Ако имате правен въпрос, искате да заведете дело или срешу вас е заведено такова, моля опишете вашия казус с всички подробности и ние ще се свържем с вас.

  Предоставените данни ще се използват единствено за обратна връзка и за целите на консултацията, чиито предмет е очертан от Вас в изпратеното ни съобщение. Вашите данни ще бъдат обработвани на основание нашия легитимен интерес да осъществяваме връзка с вас, както към поемането на преддоговорно задължение да отговорим на зададените от вас въпроси. Няма да предоставяме Вашите лични данни на трети страни без Ваше съгласие, освен ако не сме задължени по силата на нормативен.